NAVIQUE wordt nieuwe naamsponsor dames selectie HV SVBO

Met trots presenteert HV SVBO haar nieuwe naamsponsor voor de dames selectie: 

NAVIQUE een ervaren bureau voor Uitzenden, Detachering en Payrolling. 

Vanaf het nieuwe handbal seizoen zal het 1e damesteam en de meisjes A1 van de ambitieuze club de naam ‘NAVIQUE/SVBO’ dragen. Na een prachtig seizoen voor de handbalclub uit Barger-Oosterveld, waar de dames van trainer/coach Lars Hoogeveen ongeslagen kampioen werden in de 1e klasse en gepromoveerd zijn naar de hoofdklasse, wordt er achter de schermen hard gewerkt om na het succesvolle seizoen ook de volgende stappen te kunnen maken met de vereniging. 

 

Totstandkoming

De sponsorcommissie heeft heel wat werk verzet en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. 

Enige tijd geleden is Bert Fuhler van NAVIQUE benaderd om buiten de sponsoractiviteiten die hij met het bedrijf al deed binnen de club eens na te denken over de naamsponsoring bij de damesselectie. Bert licht toe: 

NAVIQUE is een ambitieus bedrijf dat net als HV SVBO gestaag wil doorgroeien naar een nog hoger niveau. Onze slogan is dan ook niet voor niets “samen de koers bepalen naar een goede toekomst” en door onze naam te verbinden aan HV SVBO leggen wij de basis voor een goede toekomst zowel voor HV SVBO als voor NAVIQUE. HV SVBO en NAVIQUE zijn beide afkomstig/gevestigd in Barger-Oosterveld en ook dat is voor ons een extra reden om de club te ondersteunen. 

Doordat de club kampioen is geworden in de 1e klasse en hopelijk ook in de hoofdklasse weer hoge ogen gaat gooien zal er ook meer aandacht van de media voor HV SVBO zijn en daar zijn wij dan als NAVIQUE natuurlijk ook weer zeer blij mee.

 

Ook het bestuur van de ambitieuze club is erg content met de nieuwe naamsponsor. De voorzitter van de club, Willem Menzen, is eveneens overtuigd van de goede match. "De ambities komen overeen, de gedachten over wie we willen zijn is identiek… kortom, de perfecte match! De samenwerking met NAVIQUE maakt het mede mogelijk dat wij onze ambities, om stap voor stap een toonaangevende vereniging in de zuidoosthoek te worden en te blijven, kunnen blijven nastreven. 

Zaterdag 14 Juli 2018 - 1:02 pm | | Nieuws