!!COMPETITIE UPDATE!!

Hoe staan onze teams er voor?

2017-11/update.jpgInmiddels zijn er alweer 6 competitierondes gespeeld. Daarom kijken we hoe onze teams er op dit moment voor staan. Klik verder voor het overzicht.

Zowel Dames 1 en A1 staan 1e en doen het erg goed. Ze wonnen beide alle 6 de wedstrijden. Ook de dames Recreanten zijn nog ongeslagen en staan bovenaan! Onze Heren 1 staan er ook goed voor met een 3e plek en nog maar 3 gespeelde wedstrijden. Dames 2 hebben afgelopen weekend hun 2e overwinning geboekt en staan 6e. De B1 meiden spelen landelijk en moeten nog hun draai vinden met 0 gewonnen wedstrijden, daarmee staan ze 8e. De B2 doen het beter met een 3e plek. Onze jongens B1 staan 6e met 1 gewonnen wedstrijd. Ook onze C1 meiden spelen landelijk en hebben al 2 wedstrijden gewonnen, ze staan 6e. C2 doen het erg goed met een 2e plaats. Onze D1 en D2 meisjes staan 7e en hebben beiden 2 wedstrijden gewonnen.

Maandag 13 November 2017 - 11:42 am | | Nieuws